2015. február 20.

Flavon Active

Ha talpon akarunk maradni, ha meg akarunk felelni a XXI. század elvárásainak és kihívásainak, ha lépést szeretnénk tartani a rohanó mindennapokkal, akkor mindenképpen tudatosan és aktívan kell élnünk. Ez a kihívás mindannyiunkat érint.
Gyakran halljuk, hogy ez a felfokozott ritmus valamilyen válaszlépést igényel. Mit tehetünk? Ne szervezetünk kizsigerelésével feleljünk a kihívásokra! Testünknek és lelkünknek egészségesnek kell maradnia, hiszen csak így tudunk aktív életet élni.
A termékcsalád legújabb tagja ismét komoly innováció eredményeként született meg. A termék egyfajta válasz a jelenkor kihívásaira. Segítséget nyújt a mindennapok során ahhoz, hogy az előttünk álló feladatok sodrában a lehető legjobban helyt tudjunk állni.
Tartósítószert nem tartalmaz!
OÉTI notifikációs szám: 10026/2011

Fogyasztása

Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi egy alkalommal 1 adagolókanálnyi (6 g) mennyiség. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.

A Flavon Active tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találhatnak részletes információkat.

Flavon Active - A tudatos választás !

Kinek ajánljuk ?

A Flavon Active fogyasztása mindenkinek ajánlott,

- aki egészséges stimulálásra vágyik,
- aki sikerrel szeretne szembeszállni a 21. század komplex elvárásaival
- aki szeretné élvezni a ma szupergyümölcseinek előnyeit,
- és aki növelni szeretné testében a magnézium és cink egyensúlyát.

Összetevők

A Flavon Active összetevői között megtalálható a világ egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott gyümölcse, az ananász; a beltartalmi mutatói miatt igencsak elismert açai, valamint a hírnevét C-vitamin tartalmának köszönhető acerola. A Flavon Active komplexitásához a rendkívül sokféle növényi színanyagot tartalmazó fekete berkenye, és az Európa-szerte jól ismert málna is hozzájárul. A gyümölcsök mellett a Flavon Active magnéziumot, cinket és L-karnitint is tartalmaz. A termék további specialitását a benne található fügekaktusz-gyümölcs, a természetes élénkítő hatással bíró guarana és a magas antioxidáns-tartalmú zöld tea biztosítja.

Az itt felsorolt összetevők mindegyike jól illeszkedik a tudatos táplálkozást választók étrendjébe.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése