2015. február 20.

Flavon Kids

A Flavon max termékcsalád második tagja 2005-ben jelent meg a piacon, mely közkedvelt gyermekek, valamint várandós és szoptatós édesanyák körében. Mivel ezen csoportok tápanyagszükséglete jelentősen eltér az átlagostól, ezért a Flavon kids egy olyan speciális vitaminsort is tartalmaz, melyre fokozottan szükségük van.

A természetes eredetű antioxidánsok minden korosztály számára fontosak a kiegyensúlyozott és változatos étrend megteremtéséhez. Egy fejlődésben lévő szervezet számára kiemelt fontosságú a vitaminok és ásványi anyagok megfelelő mennyiségű bevitele. A Flavon kids tartalmaz sok, a gyermekek fejlődése szempontjából nélkülözhetetlen színanyagot, vitamint, ásványi és egyéb anyagot.

Zöldségekre és gyümölcsökre mindannyiunknak szüksége van, így a gyerekeknek is. A gyermekek esetén kiemelt fontosságú a termék kellemes íze, illata és állaga, hiszen ezt általában könnyen elfogadják az édesanyától.

A várandós és szoptatós édesanyáknak szintén kiemelt figyelmet kell szentelniük étkezésükre, hiszen ez nagymértékben befolyásolja gyermekük egészségét és megfelelő fejlődését.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 11794/2012

Fogyasztása

A Flavon kids óriási előnye, hogy finom. Kiemelten fontos volt számunkra, hogy a termék kellemes ízzel, illattal és állaggal rendelkezzen, hiszen ezt könnyebben elfogadják a gyermekek a mamától, mint a különféle tablettákat vagy kapszulákat.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: Napi 2 alkalommal 1 adagolókanálnyi mennyiség. Kisgyermekeknél a napi mennyiséget igazítsuk a gyermek igényeihez. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.

A Flavon kids tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találhatnak részletes információkat.

A Flavon kids dobozán és a honlapunkon is megtalálható táblázat segítségével információt szerezhet a napi ajánlott mennyiség, azaz 2 adagolókanálnyi Flavon kids tápértékéről.

Kinek ajánljuk ?

Fogyasztása minden kicsi és nagyobbacska gyermek számára ajánlott, hiszen elsődleges szerepe a napi gyümölcsbevitel emelése, fokozása. Kisgyermekek esetében a termék használatát legkorábban, a szoptatás abbahagyását követően akkortól javasoljuk, amikor a gyermek már fogyaszt gyümölcsöket és vegyes étrenden van.

Ezen kívül azoknak a tudatos várandós és szoptatós édesanyáknak is javasoljuk termékünk fogyasztását, akik úgy érzik, hogy ezáltal hozzájárulhatnak étrendjük változatosabbá tételéhez.

A fentieken túl természetesen bárki más is fogyaszthatja termékeinket, aki ezen kellemes íz segítségével kívánja szervezetét támogatni.
Miért ajánljuk a Flavon kids-et? - mert a gyermekek nagy többsége nem fogyaszt naponta megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
- a termék a fejlődő szervezet számára szükséges anyagokat tartalmaz,
- nem tartalmaz tartósítószert,
- az egyedülálló eljárásnak köszönhetően a felhasznált gyümölcsök hatóanyagtartalmának jelentős része a termékbe kerül.

Összetevők

A felhasznált gyümölcsöket a legfrissebb tudományos kutatások alapján válogattuk össze. A koncentrátum tartalmaz egy külön gyermekeknek kifejlesztett vitaminsort, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, H-vitamin, valamint folsavat is, mely nélkülözhetetlen a várandós és a szoptatós kismamák számára. A termék gyártásánál természetes anyagokat használunk fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése