2015. február 19.

Flavon max

A gyümölcsfogyasztás szervezetünk számára kiemelt fontosságú. Ebben az élelmiszercsoportban ugyanis olyan, alapvető jelentőségű vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, növényi színanyagok, élelmi rostok és egyéb fontos anyagok találhatóak, amelyek feltétlenül szükségesek testünk egészséges működéséhez.

A Flavon max termékcsalád első tagja 2004. nyarán jelent meg a piacon. Azóta több mint százezer elégedett fogyasztó bizonyítja kiváló minőségét.

A terméket a különleges gyártási eljárás és a természetesség teszi egyedülállóvá. Szakítva a korábbi gyakorlattal, a szervezetünk számára szükséges anyagokat nem tabletta vagy por beszedésével, hanem egy rendkívül finom és könnyen fogyasztható termékkel biztosíthatjuk. A kiváló minőség és komplexitás szintén termékünk alappillérének tekinthető.
Miért van szükség Flavon max-ra?

A XXI. század emberének életmódja, a megélt napi stressz, a szennyezett környezet, a túlzott gyógyszerfogyasztás, a dohányzás és a helytelen étkezési szokások miatti tápanyaghiány komolyan igénybe veszi szervezetünket.

A Flavon max jelentős mennyiségű növényi színanyagot tartalmaz, ezek közül a polifenolok, flavonoidok, antociánok, proantocianidinek és karotinoidok a legfontosabbak. Ezek a növényi anyagok egyre inkább a tudományos kutatások előterébe kerülnek, mivel azok megfelelő mennyiségű mindennapi bevitele feltétlenül szükséges az emberi szervezet számára.

A Flavon max-ot az előállításnál alkalmazott speciális gyártási eljárás teszi egyedülállóvá, amely biztosítja, hogy az összetevők ne kivonatok formájában kerüljenek az üvegbe.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 10029/2011

Fogyasztása :

A Flavon max egyszerre egészséges és finom. A gyümölcsök természetes illatának és zamatának köszönhetően, nap mint nap élményt jelent a fogyasztása.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 2 alkalommal 1 adagolókanálnyi mennyiség. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.

A Flavon max tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találhatnak részletes információkat.

Tekintettel arra, hogy a termék ginszenget tartalmaz, kisgyermekek számára a Flavon kids termékünket javasoljuk fogyasztásra.

Kinek ajánljuk?

A Flavon max fogyasztását mindenkinek ajánljuk,

- akinek fontos saját és családja egészsége,
- aki ki akarja egészíteni jelenlegi táplálkozását,
- aki nem fogyaszt megfelelő mennyiségű gyümölcsöt és zöldséget,
- aki egy, a XXI. század emberének kifejlesztett termék előnyeit szeretné élvezni.

A Flavon max magas antioxidáns és flavonoid tartalmú étrend-kiegészítő, ezért alaptermékünket méltán ajánljuk a felnőtteknek.

Összetevők

A termékeinkhez alapanyagként felhasznált növények jelentős részét a népi gyógyászat már több száz éve ismeri és használja. A Flavon max megalkotásánál figyelembe vettük a mai kor embereinek igényeit és szükségleteit, hogy ezzel a legtöbbet tudjuk adni fogyasztóinknak. A Flavon max a lehető legtisztább alapanyagokból a legkíméletesebb technológiával készül.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése