2015. február 20.

Flavon Green

A Flavon Green különféle zöldségek pozitív élettani hatásait teszi komplex módon hozzáférhetővé. A benne található zöldségek segítségünkre lehetnek egy kiegyensúlyozott, vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban gazdag étrendmegteremtésében. Kutatások sokasága igazolta, hogy a zöldségek és gyümölcsök rendszeres fogyasztása egészségvédő hatással bír.


Mindannyian tudjuk, hogy a zöldségek rendszeres fogyasztása jó hatással van szervezetünk általános állapotára, ellátja az alapvető és speciális tápanyagokkal, élelmi rostokkal és vitaminokkal. Ennek ellenére nagyon kevesen vannak, akik a minimálisan javasolt zöldségmennyiséget nap, mint nap elfogyasztják. Rohanás reggel és este, napközben valami gyorsan és könnyen fogyasztható – friss vagy alig feldolgozott zöldségekre nem igazán jut időnk, még ha szeretnénk is egészségesen táplálkozni.


A mai ember szervezete nagyon sok káros hatásnak van kitéve, melyeket egyedül nem képes leküzdeni, ezért a jó minőségű étrend-kiegészítőknek egyre nagyobb szerepe van napjaink táplálkozásában. Az étrend-kiegészítők olyan termékek, amelyekkel megelőzhetjük a nem megfelelő táplálkozásunk miatt esetlegesen kialakuló hiánytüneteket.


A Flavon Green olyan új, forradalmi módját teremti meg a zöldségfogyasztásnak, amely teljességgel átalakíthatja az eddigi szokásokat. Mindössze egy kanál termék fogyasztásával fedezni tudjuk az ajánlott napi zöldségbevitel jelentős részét. Mindezt tehetjük egy olyan termék fogyasztásával, amely garantáltan minőségi alapanyagokból, válogatott összetevőkből készül, ennek köszönhetően magas ásványi anyag, színanyag és vitamin tartalommal rendelkezik.


Tartósítószert nem tartalmaz!


OÉTI notifikációs szám: 10027/2011


Flavon Green  -  Egyen színt az életébe !


Fogyasztása


A Flavon Green egy igazi újdonság a jelenleg kapható étrend-kiegészítők között. Amellett, hogy biztosítja a szervezet számára szükséges napi zöldségmennyiséget, kiválóan illeszkedik a tudatos fogyasztók étrendjébe is.


Javasolt fogyasztási mennyiség: napi egy alkalommal 1 adagolókanálnyi (6 g) mennyiség. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.


A Flavon Green tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találhatnak részletes információkat.


Kinek ajánljuk?


A Flavon Green legnagyobbrészt zöldségekből készül. Így lehetővé válik, hogy a napi ajánlott gyümölcsmennyiség bevitele mellett (Flavon max, Flavon kids vagy Flavon max Plus+) zöldségfogyasztásunk egy részét is Flavon termékkel fedezzük.


A Flavon Green fogyasztását mindenkinek ajánljuk,


- aki nem tud elegendő figyelmet fordítani a napi megfelelő mennyiségű zöldségbevitelre,
- aki számára fontos a zöldség-hatóanyagok tiszta forrásból történő folyamatos bevitele,
- aki tudatos fogyasztó,
- aki egy olyan, teljesen új formában szeretne zöldségeket fogyasztani, ahogy azt eddig nem tehette meg.

Összetevők


A Flavon Green, koncentrált és egyszerűen fogyasztható, lekvárállagú formában teszi elérhetővé olyan egészséges zöldségek előnyeit, mint pl. a brokkoli, a zeller, a sárgarépa vagy a spenót. A még komplexebb és tökéletesebb hatás érdekében a termék összetevői között megtalálható a méltán népszerű búzafű; napjaink sokoldalú újdonsága, a spirulina alga; a kitűnő antioxidáns hatásairól ismert zöldtea, valamint az évszázadok óta nagy becsben tartott fokhagyma. Számtalan pozitív hatása miatt helyet kapott a termékben a homoktövis, a petrezselyem és a grapefruit is.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése