2015. február 20.

Flavon max Plus+

A Flavon max Plus+ termékcsaládunk prémium tagja. Exkluzív termék, melyet komoly igénybevételnek kitett felnőtt emberek számára hoztunk létre, akiknek életvitelüknél fogva kiemelten fontos a folyamatos antioxidáns-pótlás.

A megélt napi stressz, a nem megfelelő táplálkozás túlzott jelenléte egyre inkább probléma. Ezek együttes következményeként esetenként kóros mértékben felszaporodhatnak szervezetünkben a reaktív szabadgyök molekulák. Tovább súlyosbíthatja a helyzetet a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, az indokolatlan gyógyszerfogyasztás, a levegő, a víz és a talajok szennyezettsége is.

A szervezet megfelelő antioxidáns ellátása nagyon fontos, amiben a táplálkozásnak, a megfelelő mennyiségű és minőségű élelmi anyagok bejuttatásának szerepe igen jelentős, ezért tartalmaz termékünk céklát, homoktövist, fekete áfonyát, fekete ribizlit, gránátalmát és kékszőlőt. Ezek a növények antioxidáns hatásúak.

A Flavon max Plus+ részét képezheti a változatos étrendnek, mivel jól megválasztott, tudatosan összeállított, komplex, minőségi, természetes étrend-kiegészítő.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 10028/2011

Fogyasztása

A Flavon max Plus+ szintén kiemelkedik az étrend-kiegészítők sorából, hiszen a benne található gyümölcsök természetes zamat- és illataromáinak köszönhetően, fogyasztása nap mint nap élményt jelent.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: Napi 2 alkalommal 1 adagolókanálnyi mennyiség. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.

A Flavon max Plus+ tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találhatnak részletes információkat.

Tekintettel arra, hogy a termék ginszenget tartalmaz, a kisgyermekek számára a Flavon kids termékünket javasoljuk fogyasztásra.

Kinek ajánljuk ?

Kiknek ajánljuk a Flavon max Plus+-t?

- Sportolóknak, akik az átlagosnál nagyobb oxidatív stressznek vannak kitéve,
- olyan cégvezetőknek, menedzsereknek, akik nem étkeznek rendszeresen, és a folyamatos stressz terhe mellett akár napi 12-16 órát is dolgoznak,
- és azoknak, akik különös figyelmet szentelnek az egészségi állapotuknak és a testi kondíciójuknak.

Összetevők

Exkluzív termékünkbe olyan összetevők kerültek, melyek kifejezetten magas színanyagtartalommal, így jelentős antioxidáns tulajdonságokkal is bírnak. A jól bevált Flavon max összetevői mellé még két igen kiváló és méltán népszerű magas antioxidáns tartalmú gyümölcsöt illesztettünk: a gránátalmát és az acerolát.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése