2015. február 20.

Flavon Protect

Most, a XXI. században mindenkinek szüksége van arra, hogy szervezetét minél hatékonyabban támogassa, nap mint nap. A gyümölcsök és zöldségek rendszeres fogyasztása hozzájárulhat ehhez, hiszen ezekben olyan növényi hatóanyagok, ásványi anyagok és vitaminok találhatóak meg, amelyek képesek kiegyensúlyozottabbá és változatosabbá tenni mindennapi táplálkozásunkat.

A helyes étrend minden korosztály számára igen fontos. Különösen igaz ez azokra, akik életük korábbi szakaszában nem táplálkoztak megfelelően, szokásaik és beszűkült lehetőségeik rabjai voltak. Főként számukra ajánljuk termékünket, a Flavon Protectet, mely összetevőinek köszönhetően segít változatosabbá tenni táplálkozásunkat.

A fiatal középkorúak, valamint az idősebbek szervezete már sok megpróbáltatáson ment keresztül. Fontos, hogy minél jobban figyeljünk a különféle jelzésekre, és tegyünk minél többet azért, hogy egészségesen és a káros külső hatásoktól minél inkább védve éljünk. Ennek a védelemnek lehet hatékony része a Flavon Protect.

A gyártás során, hasonlóan a többi Flavon termékhez, megóvjuk az alapanyagokban található értékes anyagokat. A speciális gyártási technológiának köszönhetően ez a termékünk sem tartalmaz tartósítószert!

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI notifikációs szám: 11121/2012

Fogyasztása

A Flavon Protect egyedi összetétele mellett igazi ízélményt jelent az alapanyagként felhasznált számtalan, finomabbnál finomabb gyümölcsnek köszönhetően. Lekvárállaga jó biohasznosulás mellett természetközeli érzést biztosít minden egyes fogyasztáskor.

Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 1 alkalommal 1 adagolókanálnyi mennyiség. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.

A Flavon Protect tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találhatnak részletes információkat.

A termék fogyasztását felnőtteknek javasoljuk.

Kiknek ajánljuk a Flavon Protect fogyasztását?

- Azoknak, akik szervezetének több védelemre van szüksége, mint korábban,
- akik valami új, természetes és megbízható étrend-kiegészítőre vágynak,
- azoknak, akik több féle növényi színanyagot szeretnének bevinni egyetlen termékkel,
- és azoknak, akiknek fontos a személyre szabott védelem.

Összetevők

A Flavon Protect olyan összetevőket tartalmaz, amelyek külön-külön is nagy mennyiségben tartalmaznak különféle polifenolos vegyületeket. A termék összetevői úgy lettek kiválasztva, hogy azok minél nagyobb természetes színanyag, ásványi anyag és vitaminspektrumot fedjenek le.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése