2015. február 21.

Flavon Geen Plus+

A Flavon Green Plus+ termékcsaládunk legújabb, prémium kategóriás terméke.
A Flavon Green és a legjobb tudományos eredmények alapján, az összetevők közötti szinergikus hatások fokozásának céljából lett kifejlesztve. A tudomány élvonalához tartozó, bizonyítottan előnyös élettani hatású összetevők felhasználásával az egészségtudatos táplálkozás és életmód támogatója.
A zöldségek olyan egyedi, gyümölcsökben nem előforduló fitokémiai anyagok forrásai, melyek nélkülözhetetlenek sejtjeink, szerveink optimális működéséhez, egészségünk megtartásához, életminőségünk javításához.

A Flavon Green Plus+ elsősorban a nem változatos összetételű, és alacsony mennyiségű zöldséget fogyasztók számára lett kifejlesztve, megtartva a biohasznosulás szempontjából előnyös gél-állagot.
A Flavon Green Plus+ a legújabb tudományos eredmények alapján a fogyasztói kör tudatos bővítése céljából lett kifejlesztve, olyan személyek számára (beleértve a terhes nőket, a 3 évnél idősebb gyermekeket is), akiknél az antioxidáns hatások egészséges növelése, a környezeti hatások rizikójának fokozott csökkentése életminőség-javító hatású lehet.
A Flavon Green Plus + a Flavon termékcsalád többi tagjával rendkívül jól, előnyösen harmonizál, valamint az egészségtudatos táplálkozás-, életmód fokozott támogatója.

Tartósítószert nem tartalmaz!

OÉTI Notifikációs szám: 15092/2014.

Fogyasztása

A Flavon Green Plus+ egy fokozottan egészségtudatos összetételű magas beltartalmú étrend-kiegészítő, mely a Flavon termékcsalád gyümölcsalapú készítményeivel jól kombinálható. Biztosítja a szervezet számára az egészég megőrzéséhez szükséges napi zöldségeredetű fitokémiai anyagokat, kiválóan illeszkedik a tudatos fogyasztók étrendjébe.

Javasolt fogyasztási mennyiség: napi egy alkalommal 1 adagolókanálnyi (6 g) mennyiség. Az adagolókanalat termékünkhöz csomagolva találják meg.

A Flavon Green Plus+ tápértékmutatóiról a termék csomagolásán, valamint az Összetevők menüpontban találhatnak részletes információkat.

Kinek ajánljuk ?

A Flavon Green Plus+ fogyasztását ajánljuk azoknak,

- akik magas minőségű alapanyagokból készült zöldségterméket keresnek,
- akik természetes módon szeretnék kiegészíteni családjuk minden tagjának napi egészséges zöldségfogyasztását,
- akik a zöldség összetevőkhöz koncentrált formában szeretnének hozzájutni,
- akik a Flavon család tagjainak folyamatos előnyeit akarják kiegészíteni,
- akik egészséges öregedésük érdekében egészségtudatosak
- akik 3 év fölötti gyermekük számára keresnek zöldség alapú étrend-kiegészítőt

Összetevők

A Flavon Green Plus+-ban a zöldség alapanyagok koncentrált formában, sűrítményként vannak jelen. A termékben megtalálható az új, nagy jelentőségű élesztő eredetű, az egészséges immunműködést támogató (1,3)-(1,6)-β-D-glükán, a régóta ismert kedvező hatású kurkuma, a nyomelemekben és vitaminokban gazdag, magas antioxidáns aktivitású Moringa oleifera. Továbbá jellemző a Flavon Green Plus+-ra a lipofil flavonoidok, a prebiotikus hatású növényi rostok (inulin).


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése